Valkeakosken Nappulaliiga

Valitse paras proteiinijauhe nappulaliigan valmentajalle

Nappulaliigan valmentaminen vaatii hyvää kuntoa, joten omasta kunnosta ja ihannepainosta kannattaa pitää huolta. Kerromme sinulle tässä artikkelissa, kuinka proteiinijauhe auttaa sinua huolehtimaan kunnostasi ja pitämään painosi kurissa.

Proteiinijauheen hyödyt

Proteiinijauheesta on monenlaista hyötyä paljon liikkuvalle henkilölle, joka haluaa pitää itsestään huolta tai jolla on vaikeuksia pitää painonsa kurissa. Ensinnäkin proteiinijauheen nauttiminen lisää kylläisyyden tunnetta. Näin nälän tunne pysyy tavallista kauemmin poissa, eikä ole niin kovin helppoa sortua esimerkiksi herkkujen nauttimiseen valmennuksen lomassa. Samalla laadukas proteiinijauhe auttaa edistämään lihasten palautumista sekä niiden kasvua. Saat proteiinijauheesta arvokasta energiaa, joka auttaa sinua jaksamaan haastavassa valmentajan tehtävässä. Jauhe on helppo ottaa mukaan ja valmistaa nautittavaan muotoon paikan päällä.

Kuinka valita paras proteiinijauhe valmentajalle?

Valitse proteiinivalmisteesi aina omista lähtökohdistasi käsin. Jos olet esimerkiksi erityisen herkkävatsainen, voi riisiproteiini olla paras valinta juuri sinulle, sillä riisiproteiini on erityisen helposti sulavaa. On erityisen tärkeää myös ottaa huomioon omalle liikkumisellesi asettamasi tavoitteet valitessasi itsellesi sopivinta proteiinijauhetta. Mieti siis aivan ensimmäiseksi onko ensisijainen tavoitteesi lihaksen kasvattaminen vai ylimääräisten kilojen pudottaminen ja tee valintasi tämän perusteella. Panosta mahdollisimman laadukkaaseen tuotteeseen, olipa pääasiallinen tavoitteesi kumpi tahansa!

Kiinnitä proteiinijauheen valinnassa huomiota erityisesti tuotteen ravintoarvoihin, makuun sekä proteiinin lähteeseen. Kuten edellä mainittiin, on esimerkiksi riisi yleensä hyvä proteiinin lähde herkkävatsaiselle. Maku on yllättävän tärkeä valintakriteeri, sillä hyvänmakuista tuotetta on tietysti huomattavasti mukavampi nauttia kuin sellaista tuotetta, jonka maku tuntuu epämiellyttävälle!
Muistathan, että vaikka proteiinijauhe onkin oivallinen apuväline nappulaliigan valmentajan työkalupakkiin, ei proteiinituotteita yleensä suositella alaikäisille lapsille. Nappulaliigan pelaajien onkin parempi hankkia jaksamista ja hyvää kuntoa muilla terveellisillä välipalavaihtoehdoilla - ja tässäkin sinä valmentajana voit näyttää lapsille hyvää esimerkkiä!

1 Oct 2022